Shandong Lianbang Iron and Steel Co., Ltd.

  • CHINA Shandong Lianbang Iron and Steel Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • CHINA Shandong Lianbang Iron and Steel Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • CHINA Shandong Lianbang Iron and Steel Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • CHINA Shandong Lianbang Iron and Steel Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • CHINA Shandong Lianbang Iron and Steel Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Grote Markt Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Wereldwijd
Type Business Fabrikant
Merken Lianbang
Aantal werknemers 80~100
Jaarlijkse omzet 5000000-15000000
Opgericht Jaar 2017
Export pct 90% - 100%

Inleiding

Het Ijzer van Shandonglianbang en Staalco., Ltd als belangrijke staalfabrikant en de agent van Tisco, Baosteel, en Tianjin-Ijzer en Staal enz. zijn ons centrum van de procesvervaardiging vele jaren begonnen. Hoogst gebaseerd op kwaliteitsproducten en de professionele dienst, hebben wij de eisen van aangepaste producten van onze cliënten wereldwijd ontmoet. In de afgelopen jaren, met een sterk technisch team en de dienstteam, hebben wij veel ervaren in het ontwerpen van en het veroorzaken van diverse soorten stianless staal, koolstofstaal, en andere types van staalproducten bereikt. Het verkoopteam is online, 24 uur per dag bereid om eender welk van uw problemen op te lossen, en u op elk ogenblik te dienen met het principe van „zolang u nodig hebt, zijn wij hier“. Wij hebben de professionele naverkoopdienst, klaar om naverkoopproblemen voor u op te lossen.

     

 

 

 

Geschiedenis

Het Ijzer van Shandonglianbang en Staalco., Ltd zijn een professioneel internationaal staal producerend en uitvoerend bedrijf.

Met 15 van de de uitvoerjaar ervaring, behandelen wij allerlei het roestvrije staalproducten van staalproducten, gegalvaniseerde producten, koolstofstaal enz. Nu hebben wij onze producten naar Westelijk Europa, Oceanië, Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië, Afrika, het MEDIO Oosten uitgevoerd.

Met een sterk technisch team en de dienstteam, hebben wij veel ervaren in het ontwerpen van en het veroorzaken van diverse soorten stianless staal, koolstofstaal, en andere types van staalproducten bereikt. Het verkoopteam is online, 24 uur per dag bereid om eender welk van uw problemen op te lossen, en u op elk ogenblik te dienen met het principe van „zolang u nodig hebt, zijn wij hier“. Wij hebben de professionele naverkoopdienst, klaar om naverkoopproblemen voor u op te lossen.
 

Dienst

Het Ijzer van Shandonglianbang en Staalco., Ltd zijn een onderneming die van de grondstoffenlevering zich op de productie, de verwerking en de verkoop van aluminiumproducten, de koperproducten en roestvrij staalproducten concentreren. Het de handelsteam is van het bedrijf diep geïmpliceerd in de staalindustrie 15 jaar en gehad rijke ervaring in productkennis en buitenlandse handel. Kan u helpen om het even welke vragen oplossen u over het product hebt.

Onze Voordeeldienst:
1. Voor sommige klanten met speciale behoeften, gelieve te vertellen ons, kunnen wij het voor u volgens uw behoeften aanpassen;
2. Wij verstrekken vrije steekproeven die klanten aan behoeften voldoen;
3. Verstrek de hoogste kwaliteits grondstoffen voor elke klant, en overweeg de beste kwaliteits verpakking en vervoer methodes voor klanten en klanten!
4. Wij kunnen klanten ermee instemmen om de fabriek te inspecteren persoonlijk, videoinspecties van klanten goed te keuren, en derdeinspecties goed te keuren!
5. Wij zijn een fabrikant, een fabriek, zodat hebben wij de capaciteit van massaproduktie!

Technische ondersteuning:
Wij hebben met meer dan 50 bekende Chinese staalfabrieken zoals Baosteel, Anshan-Ijzer en Staal, het Ijzer van Tai-Yuan en Staal vele jaren samengewerkt, en de kwaliteit van grondstoffen, staalkwaliteiten en product technische parameters is alle beste gegevens. De productiemachines zijn uitgerust met geavanceerde systemen, die om het even welke verwerking van uw producten kunnen tevredenstellen. Wij kunnen u van de verwerkingstechnologie voorzien u zoals, het oppervlaktebehandeling scherm wenst die, enz. openen scheuren. Al onze arbeiders werken het hele jaar door aan de frontlijn. Rijke verwerkingservaring, buitengewone technologie!

De steekproefdienst
Wij verlenen de vrije steekproefdienst, DHL COSCO Groep, het Verschepen van China, is Fedex onze goede partners, wat snelle en veilige levering aan klanten kan verzekeren.

Overzeese Verpakking
Wij verstrekken standaard het verschepen verpakking, als u speciale verpakking u vertelt ons nodig hebt dat wij u de diensten zullen aanbieden. Wij zullen u van houten pallet verpakking of staalpallet verpakking voorzien, die van uw behoeften afhangen.

 

 

Ons Team

Kies Lianbang, zult u van onze dienst op de toegevoegde waarde en one-stop genieten, die onze eeuwige verantwoordelijkheid is.
Aangepast Product:
Wij keuren OEM ODM goed, keuren wij aanpassing van productspecificaties goed.
De verkoop steunt:
Wij hebben het beste verkoopteam, hebben zij professionele productkennis, en hebben het meest professionele begrip van de technologie en de productspecificaties van de productproductie;
De technische Diensten:
Heeft de de fabrieks technische afdeling van HUYI de meest professionele productietechnologie. Wij hebben veelvoudige productielijnen en verwerkingslijnen, die aan uw veelzijdige behoeften aan goederen kunnen voldoen.
Kwaliteitscontrole:
Met onze uitvoerige inspectiemethodes, behandelt onze kwaliteitscontrole productkwaliteit, hardheid, verlenging, samenpersende sterkte, enz. Onze ervaren kwaliteitsborging het team kwaliteitscontrole tijdens productie of vóór verzending kan uitvoeren om ervoor te zorgen dat onze klanten slechts kwaliteit en geen ruzie zullen ontvangen.
Productieplan:
Zich baseert bij het ons ERP beheer en snel en flexibele productiewijze, kunnen wij 2000 ton grondstoffen maandelijks veroorzaken. Als er een dringende behoefte is, zal onze noodsituatieproductie-eenheid uw bedrijfszorg vrij houden.

Laat een bericht achter